Au-pair Amsterdam 2008/2009 hos Dansk/Engelsk/Hollandsk familie

July 21, 2008

UPDATE 16 SEPT 2008: We have found an au-pair for 2008 thanks to the magic of blogging and Google. However, we’re looking for our next Au-Pair from summer 2009. So you can still contact us for next year!

Vi er en dansk/engelsk/hollandsk familie der søger en au pair som kan blive en del af vores familie og tage sig af vores søn Oscar på godt 1 år.

Vores hus er stort og ligger i Amsterdam lige ved siden af et kanal, med gode cykel og trafikforbindelser (tog, sporvogn og bus) og gå-afstand til centrum. På grund af det internationale miljø, der præger Amsterdam, er der mange muligheder for at få nye danske eller udenlandske venner. Der tales især hollandsk i byen, men det er også muligt at klare sig fint med engelsk.
Du skal kunne lide små børn, være moden og ansvarsbevidst, med lyst til at opleve noget nyt. Dine opgaver vil især gå ud på at tage dig af Oscar 2 dage om ugen, mens vi er på arbejde. Normalt vil du have aftener og weekender fri, men ind imellem vil vi bede dig passe Oscar en hverdagsaften eller et par timer i løbet af en weekend.

Du vil komme til at indgå i familiens dagligdag og daglige pligter, så som let oprydning og indkøb, vaske og stryge og let madlavning.
Du får rig mulighed for at praktisere og udvikle dit hollandske og engelske og vi vil gerne hjælpe dig i gang med et kursus på universitetet og andre sociale aktiviteter i Amsterdam.
Du skal være ikke-ryger og vaere fyldt 18 aar. Du vil få eget værelse med TV, telefon, internet og eget badeværelse ved siden af. Det ville være ideelt, hvis du kunne starte til oktober/november og blive hos os i ca. 1 år.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Camilla og Adam Scholten-Dorrell

camilla.scholten@directness.net

Advertisements

2 Responses to “Au-pair Amsterdam 2008/2009 hos Dansk/Engelsk/Hollandsk familie”


  1. […] live with our family in the centre of Amsterdam 2008/2009… more details (in danish) on this post… Posted by adamdorrell Filed in Uncategorized Tags: […]

  2. dee dee Says:

    can i apply please…… please?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: